Combi HACCP-Allergenen E-learning
HACCP en Allergenen, of is het nou Allergenen en HACCP? Het maakt niet uit hoe je het ziet, maar deze twee vrienden horen bij elkaar en daarom voegen wij ze samen op één plank in één cursus! Met als doel om jou op een efficiënte manier bij te brengen hoe je een voedselveilige omgeving voor je gasten kunt creëren.
Tijdens het HACCP gedeelte leren wij jou alles dat je moet weten over voedselveilig werken en hoe jij moet voldoen aan alle eisen rondom de Hygiënecode en dat gaat verder dan alleen je handen wassen na een toiletbezoek! Het bereiden van een kopje soep klinkt simpel, en wellicht is het dat ook voor jou, maar wist je dat zelfs in deze bereiding 160 kritische punten zitten waar het fout kan gaan?
Het Allergenen gedeelte gaat dieper in op de 14 meest belangrijke allergenen en wat ze kunnen veroorzaken bij jouw gast. We leren je om allergenen veilig te verwerken in voedsel en hoe je jouw gasten hierover moet informeren. Als jij namelijk niet weet wat het werken met allergenen inhoudt, dan kan dit levensbedreigende situaties opleveren.
En levensbedreigende situaties willen we zoveel als mogelijk voorkomen. Door te kiezen voor de cursus HACCP-Allergenen sla jij twee vliegen in één klap. Doordat deze twee vrienden zoveel raakvlakken hebben, kan deze efficiënte combi cursus aangeboden worden, zonder kwaliteitsverlies. Laat je verrassen met een eendaagse klassikale cursus of bijt je online vast in de lesstof.